Aeroportul International Satu Mare

Termeni si conditii

Definirea termenilor

Termenii "site", "acest site" È™i "site-ul" folosiÈ›i în acest document se referă la site-ul www.aeroportulsatumare.ro. Design-ul È™i conÈ›inutul site-ului aparÈ›in în exclusivitate R.A. Aeroport Satu Mare È™i sunt protejate de legislaÈ›ia privind proprietatea intelectuală. R.A. Aeroport Satu Mare. are sediul social în Sos. Satu Mare - Zalau Km 9.5, 3900, judetul Satu Mare, Romania.
 

Prin termenii "utilizator", "vizitator" È™i "dumneavoastră" înÈ›elegem toate persoanele fizice È™i/sau juridice care accesează site-ul www.aeroportulsatumare.ro, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Contract" È™i "Termeni È™i CondiÈ›ii" se referă la prezentul contract de utilizare.
 

Prin termenul "date personale", înÈ›elegem informaÈ›iile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteÈ›i fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul È™i starea civilă, etc.

 
Acceptarea "Termenilor și condițiilor"

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiÈ›i cu atenÈ›ie precizările următoare. Ele stabilesc termenii È™i condiÈ›iile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului È™i folosirea aplicaÈ›iilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor È™i CondiÈ›iilor publicate, având valoare contractuală deplină.


R.A. Aeroport Satu Mare îÈ™i rezervă dreptul de a modifica în orice moment conÈ›inutul prezentului contract. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

 
Conținutul site-ului

InformaÈ›iile publicate pe site sunt informaÈ›ii de interes general despre www.aeroportulsatumare.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât È™i alte informaÈ›ii considerate de R.A. Aeroport Satu Mare ca fiind de interes pentru utilizatori. R.A. Aeroport Satu Mare îÈ™i rezervă dreptul să completeze È™i să modifice orice informaÈ›ie de pe site. R.A. Aeroport Satu Mare depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar È™i concis toate informaÈ›iile din acest site. Cu toate acestea, R.A. Aeroport Satu Mare nu este È™i nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informaÈ›iilor prezentate în acest site.

 
Copyright

Conținutul site-ului www.aeroportulsatumare.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea exclusivă a R.A. Aeroport Satu Mare și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.


De asemenea, R.A. Aeroport Satu Mare deÈ›ine toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile È™i toate celelalte materiale prezentate în acest site.


Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conÈ›inutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al R.A. Aeroport Satu Mare. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală È™i se sancÈ›ionează conform legilor în vigoare.

 
Legături

Site-ul www.aeroportulsatumare.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. AÈ™adar, R.A. Aeroport Satu Mare nu este responsabil pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informaÈ›iile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Vremea
Stiri
Reabilitare si modernizare suprafete de miscare si extindere aerogara la aeroportul Satu Mare
Reabilitare si modernizare suprafete de miscare si extindere aerogara la aeroportul Satu Mare
Contractul de finantare pentru implementarea proiectului ,,Reabilitare si modernizare suprafete de miscare si extindere aerogara la aeroportul Satu Mare' a fost ...
Detalii

“HAI LA MARE, SATU MARE!”
“HAI LA MARE, SATU MARE!”
Marea ne aÅŸteaptă ÅŸi par avion! Începând din 18 iunie 2019 ÅŸi până în 14 septembrie 2019, cursele TAROM Satu Mare – ...
Detalii

Creștere de 24,5% a traficului de pasageri la Aeroportul Satu Mare
Creștere de 24,5% a traficului de pasageri la Aeroportul Satu Mare
Anul 2018 a însemnat pentru Aeroportul Satu Mare o cifră record de pasageri: 75.692. Față de anul 2017, creÈ™terea este de 24,5%. Cursele int ...
Detalii