Aeroportul International Satu Mare

Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare

Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare

Publicat pe: 2015-10-06 08:46:16

In data de 02.10.2015 in prezenta D-lui  Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene, in cadrul unei sedinte festive si conferinte de presa, alaturi de conducerea Judetului Satu Mare si Aeroportului Satu Mare, s-a semnat contractul de finantare pentru " Reabilitarea si modernizarea suprefetelor de miscare si extindere a aerogarii Aeroportului Satu Mare", un proiect important in valoare de 66 081 998,40 lei.

Lucrarile vor cuprinde reabilitarea totala a pistei de aterizare/decolare de 2500m prin refacerea dalelor din beton deteriorate, aceasta primind in final un strat subtire de covor asfaltic, se vor reface suprafetele de beton ale caii de rulare si platforma de inbarcare precum si toate categoriile de rosturi aferente, se va moderniza sistemul de balizaj de la CAT I in prezent la CAT II  ,se va reface  sistemul de canalizare pluviala si drenaje.

In urma finalizarii proiectului de extindere al Aeroportului Satu Mare, acesta va beneficia de un terminal plecari/sosiri nou, extins in proportie de 82,66% fata de cel existent, fapt ce va duce la cresterea capacitatii de operare la 200 de pasageri/ora de virf/flux/sosiri/plecari, sisteme performante de securitate si procesare bagaje, un design modern cu grad de confort si servicii aduse la standarde europene.

Vremea
Stiri
Comunicat Aeroportul Satu Mare
Comunicat Aeroportul Satu Mare
Comunicat presa Aeroport Satu Mare ...
Detalii

Noua politica de bagaje WIZZ AIR a intrat în vigoare
Noua politica de bagaje WIZZ AIR a intrat în vigoare
BAGAJELE DE MÂNĂ NU SE MAI TAXEAZĂ   Bucureşti, 30 octombrie 2017: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de ...
Detalii

Modernizare Aeroportul Satu Mare
Modernizare Aeroportul Satu Mare
Va prezentam cateva fotografii panoramice  cu stadiul lucrarilor la proiectul ,,Reabilitare si modernizare suprafete de miscare si extindere aerogara la Ae ...
Detalii