Aeroportul International Satu Mare

Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare

Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare

Publicat pe: 2015-10-06 08:46:16

In data de 02.10.2015 in prezenta D-lui  Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene, in cadrul unei sedinte festive si conferinte de presa, alaturi de conducerea Judetului Satu Mare si Aeroportului Satu Mare, s-a semnat contractul de finantare pentru " Reabilitarea si modernizarea suprefetelor de miscare si extindere a aerogarii Aeroportului Satu Mare", un proiect important in valoare de 66 081 998,40 lei.

Lucrarile vor cuprinde reabilitarea totala a pistei de aterizare/decolare de 2500m prin refacerea dalelor din beton deteriorate, aceasta primind in final un strat subtire de covor asfaltic, se vor reface suprafetele de beton ale caii de rulare si platforma de inbarcare precum si toate categoriile de rosturi aferente, se va moderniza sistemul de balizaj de la CAT I in prezent la CAT II  ,se va reface  sistemul de canalizare pluviala si drenaje.

In urma finalizarii proiectului de extindere al Aeroportului Satu Mare, acesta va beneficia de un terminal plecari/sosiri nou, extins in proportie de 82,66% fata de cel existent, fapt ce va duce la cresterea capacitatii de operare la 200 de pasageri/ora de virf/flux/sosiri/plecari, sisteme performante de securitate si procesare bagaje, un design modern cu grad de confort si servicii aduse la standarde europene.

Vremea
Stiri
Concurs pentru funcția de Director General
Concurs pentru funcția de Director General
ANUNȚ selectie Formulare HCA 18-2022 privind implementarea măsurilor dispuse de legislația specifică privind guvernanța corporativă a întreprinderil ...
Detalii

TAROM creste frecventa zborurilor pe Satu Mare
TAROM creste frecventa zborurilor pe Satu Mare
Din 28 martie compania TAROM va creste frecventa curselor pe aeroportul Satu Mare. Orarul de zbor anuntat:           ...
Detalii

Anunt privind organizarea selecției candidaților pentru Consiliul de Administrație al Regiei  Autonome ”Aeroportul Satu Mare”
Anunt privind organizarea selecției candidaților pentru Consiliul de Administrație al Regiei Autonome ”Aeroportul Satu Mare”
Descarca: Anunt publicare in ziar Aeroport 2022 ...
Detalii