Aeroportul International Satu Mare

Termeni si conditii

Definirea termenilor

Termenii "site", "acest site" și "site-ul" folosiți în acest document se referă la site-ul www.aeroportulsatumare.ro. Design-ul și conținutul site-ului aparțin în exclusivitate R.A. Aeroport Satu Mare și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. R.A. Aeroport Satu Mare. are sediul social în Sos. Satu Mare - Zalau Km 9.5, 3900, judetul Satu Mare, Romania.
 

Prin termenii "utilizator", "vizitator" și "dumneavoastră" înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul www.aeroportulsatumare.ro, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Contract" și "Termeni și Condiții" se referă la prezentul contract de utilizare.
 

Prin termenul "date personale", înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, etc.

 
Acceptarea "Termenilor și condițiilor"

Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, având valoare contractuală deplină.


R.A. Aeroport Satu Mare își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

 
Conținutul site-ului

Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.aeroportulsatumare.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât și alte informații considerate de R.A. Aeroport Satu Mare ca fiind de interes pentru utilizatori. R.A. Aeroport Satu Mare își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site. R.A. Aeroport Satu Mare depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar și concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, R.A. Aeroport Satu Mare nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

 
Copyright

Conținutul site-ului www.aeroportulsatumare.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea exclusivă a R.A. Aeroport Satu Mare și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.


De asemenea, R.A. Aeroport Satu Mare deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site.


Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al R.A. Aeroport Satu Mare. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se sancționează conform legilor în vigoare.

 
Legături

Site-ul www.aeroportulsatumare.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Așadar, R.A. Aeroport Satu Mare nu este responsabil pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Vremea
Stiri
TAROM creste frecventa zborurilor pe Satu Mare
TAROM creste frecventa zborurilor pe Satu Mare
Din 28 martie compania TAROM va creste frecventa curselor pe aeroportul Satu Mare. Orarul de zbor anuntat:           ...
Detalii

Anunt privind organizarea selecției candidaților pentru Consiliul de Administrație al Regiei  Autonome ”Aeroportul Satu Mare”
Anunt privind organizarea selecției candidaților pentru Consiliul de Administrație al Regiei Autonome ”Aeroportul Satu Mare”
Descarca: Anunt publicare in ziar Aeroport 2022 ...
Detalii

Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare
Semnarea contractului de finantare pentru Aeroportul Satu Mare
In data de 02.10.2015 in prezenta D-lui  Marius Nica, ministru al Fondurilor Europene, in cadrul unei sedinte festive si conferinte de presa, alaturi de co ...
Detalii